Olivia Wilde si secretele frumusetii

2956671-olivia-wilde-actresses-24095937-1968-19961

Una dintre cele mai frumoasa si apreciate actrite ale momentului, Olivia Wilde, a acordat un interviu revistei InStyle, in care dezvaluie cateva dintre secretele ei feminine in materie de frumusete.

Urmatorul lucru care atrage atentia spre Wilde, dupa frumusete, evident, este increderea in sine. “Ma simt foarte bine in propria piele. Oamenii imi spun ca am niste ochi foarte frumosi, asa ca incerc sa ii scot in evidenta.” Obiceiurile ei de frumusete se limiteaza la a-si pastra machiajul cat mai simplu atunci cand nu este in lumina reflectoarelor, ca sa-i dea ocazia pielii “sa se odihneasca”. De asemenea, incearca a-si mentina pielea ei impecabila in forma, cu o rutina cat mai sustinuta de curatare. “De obicei, ma spal de doua ori. Prima data, ca sa curat tot machiajul, si apoi, ca sa-mi purific fata cat mai bine. Imi place ca la sfarsitul unei zile de munca sa-mi frec pielea fetei cu un prosop moale si fierbinte.” Ea mai incearca sa se tine departe si de pensete , intervenind doar putin si doar atunci cand simte ca “o lasa natura balta”, si anume, ridicand putin arcul sprancenelor.

Oricum, are lucruri mai importante la care sa se gandesca, acum ca se apropie de nunta cu actorul Jason Sudeikis. Tot ce a dezvaluit ea despre aceasta nunta este ca va purta o rochie creata de Monique Lhuillier si ca nu-si va obliga domnisoarele de onoare sa poarte rochii ridicole facute pentru o singura noapte. “Vor fi create special pentru fiecare dintre ele” a spus Olivia, adaugand ca fiecare rochie va putea fi purtata si ulterior nuntii ei, cu mai multe ocazii. “Pot sa le coloreze in negru sau in mov si sa le poarte toata viata.”O atitudine de om practic, am zice.

Asa ca iata ca pe langa calitati ca frumusete si incredere in sine are la dispozitie si o alta, mult mai atragatoare, aceea de a fi cu picioarele pe pamant. Nu credeti?

 

Foto preluata de pe http://www.comicvine.com/olivia-wilde/4040-68283/

Comentarii