Miranda Kerr mai dezvaluie cateva dintre secretele ei de frumusete

Miranda Kerr

 Una dintre modelele cele mai admirate si fotografiate, Miranda Kerr, a dezvaluit recent revistei franceze Elle cateva dintre secretele de frumusete din familia ei.

“Bunica mea a fost foarte frumoasa si si-a pastrat frumusetea in mod natural. Mama mea mi-a spus, insa, ca cel mai bine este de a zambi tot timpul. Este un truc simplu, care iti schimba complet comportamentul.” a declarat Miranda.

Desi sotia lui Orlando Bloom si-a lansat propria linie de cosmetice, Kora Organics, ea recunoaste ca cele mai bune remedii cosmetice sut cele simple, de realizat cu ingrediente de acasa. Pentru par, ea a spus: “Ulei de masline si suc de lamaie! Cel putin o data pe saptamana aplic acest amestec pe par si-l las cat mai mult posibil.”

Modelul, care a fost vazut insotindu-si sotul pe Bradway, unde acesta repeta pentru piesa Romeo si Julieta, a adaugat: “Totdeauna port cu mine un spray hidratant si folosesc cat mai mult ulei de trandafiri in timpul zborurilor lungi cu avionul. In afara de a-mi da o piele stralucitoare pana cand aterizez, imi da si hidratarea de care am nevoie.”

“De asemenea, nu calatoresc niciodata fara o gustare sanatoasa. Iar dupa ce am ajuns la destinatie, nu uit sa ma hidratez din cap pana in picioare.”

Apropape nefiresc de naturale si realizabile, secretele Mirandei,nu?

Foto preluata de pe http://www.fanpop.com/clubs/random/forum/post/78091/25/hot-not-game

Comentarii