Editoriale

Ghidul complet despre fondurile de ten MAC

Ghidul complet despre fondurile de ten MAC

Am creat acest ghid pentru a te ajuta sa gasesti un fond de ten MAC bun, fara bataie de cap si cu cat mai putin timp petrecut pe net sau prin magazine.  Ghidul contine sfaturi cu privire la aplicare, la alegerea nuantelor si review-uri detaliate ale fiecarui fond de ten MAC in parte.

MAC este un brand foarte iubit peste tot in lume deoarece ofera o gama foarte larga de formule si nuante de fond de ten. Practic, orice tip de ten si orice culoare a tenului ai avea, poti gasi un produs potrivit in magazinele lor.

Daca insa ti se pare ca nu reusesti sa gasesti un fond de ten bun, iti recomand sa consulti aceasta sursa completa de informatii despre fondurile de ten MAC si Foundation Finder oficial de la MAC!

Citeste mai departe

Zaharul imbatraneste! Dar lipsa lui?

Dieta Atkins este buna? Renuntam la zahar?

In urma cu ceva timp am postat un articol in care spuneam ca zaharul imbatraneste, printr-un proces numit “glicare”. Acesta afecteaza proteinele din corpul nostru, printre care si colagenul din piele. Din acest motiv, scurtand si sarind peste toate reactiile chimice care au loc, dar pastrand relatia cauza-efect, am ajuns la afirmatia ca “zaharul imbatraneste”. Citeste mai departe

Zaharul imbatraneste?

zaharul imbatraneste glicare colagen

Multi dintre noi evitam zaharul, mai ales din surse procesate, pentru ca stim deja ca duce la kilograme in plus. Insa chiar daca nu avem probleme cu greutatea, iata de ce este o idee buna sa evitam in continuare zaharul: imbatraneste prematur pielea! Citeste mai departe

Digital Divas 2013 sau cum sa fii blogger in Romania

digital-divas-2013-yvan-rodic

A doua editie Digital Divas, eveniment dedicat femeilor active in social media, a fost ocazia perfecta pentru a reuni cele mai cunoscute bloggerite din zona de beauty si fashion din Romania intr-un spatiu extrem de feminin, numai bun pentru socializare, pentru a afla ultimele noutati din industrie si pentru a invata despre cele mai bune practici in blogging.

TinaR - VIP

Prima zi de vara a fost astfel dedicata promovarii si educarii segmentului de frumusete romanesc, care pare a fi cea mai dezvoltata nisa in blogosfera romaneasca, si de la care toate celelalte nise au cate ceva de invatat.

Citeste mai departe