Clinique lanseaza o colectie noua de Superprimers

Clinique-Fall-2013-Superprimer-Face-Primers-Collection-2

Clinique a creat o noua gama de baze pentru machiaj, care dau posibilitarea de a pregati pielea pentru aplicarea cu o eficienta marita a fondului de ten.

Aceste baze pentru machiaj lejere si cu formule care nu contin uleiuri ajuta la crearea unei suprafete netede si perfecte a pielii, conform declaratiilor brandului. Acestea vor fi disponibile o formula universala si trei cu usoare nuante de pigment. Fiecare ar trebui ar fie capabila sa netezeasca si sa imbunatateasca vizibil textura pielii cu ajutorul polimerilor de silicon, care ajuta la corectarea aspectului porilor si ale ridurilor.

Universal Face Primer este incolor si ideal pentru femei care nu au probleme si interese deosebite cu privire la tenul lor. Urmatoarele trei super-baze de machaj ar fi: Colour Corrects Redness (o formula cu o nuanta galbena care furnizeaza o baza neutra si uniforma), Colour Corrects Dullness (o baza de machiaj roz care da stralucire unui ten obosit si tern) si Colour Corrects Discolorations ( o formula de culoarea piersicii care ajuta la acoperirea petelor de hiperpigmentare, ale punctelor negre si cicatricelor provocate de acnee).

Aceste baze de machiaj sunt potrivite pentru toate formele de fond de ten, care pot fi lichide, crema sau pudra.

Foto preluata de pe http://www.beautyscene.net/makeup/clinique-fall-2013-superprimer-face-primers/

Comentarii